Управленската програма вече е финализирана. Остава да се приеме рамка,

...
Управленската програма вече е финализирана. Остава да се приеме рамка,
Коментари Харесай

Христо Иванов потвърди: Да, управленската програма е готова

Управленската стратегия към този момент е финализирана. Остава да се одобри рамка, която да разказва процедурите за това по какъв начин ще се прави съгласуването във връзка с текстовете на законопроектите, както и назначението в регулаторите. Кога ще бъде дефинитивно завършена, зависи от гласуването в обединението. Това изясни ръководителят на " Демократична България " Христо Иванов в коридорите на Народното събрание.

Той посочи, че Движение за права и свободи няма да взе участие в нито един от механизмите, контрактувани сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, тъй като от партията са декларирали, че поддържат единствено обособени политики.

Преди месец от ПП-ДБ желаеха от ГЕРБ-СДС да изпълнят по този начин наречените 7 точки след скандал с номинациите за промяна на състава на регулаторните органи. Днес към този момент има единодушие сред съдружните сътрудници, което ще бъде завършено документално и ще стане ясно по какъв начин ще се работи отсега нататък.

Христо Иванов уточни, че към този момент част от тези 7 точки са изпълнени, като обща позиция във връзка с референдума за българския лев на „ Възраждане “, координиране на пътна карта за правосъдната промяна и конституцията. Освен това Иванов сподели, че текат диалози за вероятни корекции в изборния кодекс със съзнанието, че има доста малко време до локалните избори.

По-рано през днешния ден и водачът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов съобщи в коридорите на Народно събрание, че управническата стратегия е финализирана и въз основата на нея идната седмица ще се подпише съглашение, съгласно което партиите ще се схванат по какъв начин ще се афишират решенията.
ТЕМА преди 7 минути 470 преди 37 минути 661 преди 23 часа 3627
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР