Управленската програма на кабинета „Василев” не е програма. Около това

...
Управленската програма на кабинета „Василев” не е програма. Около това
Коментари Харесай

Буруджиева за програмата на кабинета Василев: Има единични действия, наложени от несвършеното досега

Управленската стратегия на кабинета „ Василев” не е стратегия. Около това се сплотиха социолозите Татяна Буруджиева и Петър Чолаков в ефира на предаването " Твоят ден " на NOVA NEWS.

„ Аз не бих я нарекла стратегия. Програмата би трябвало да очертае цели. Тук има единични съответни дейности, които са наложени от несвършеното до момента. 6 месеца трябваше това да го свършат. Сега ни оферират да им дадем още 6 месеца да го свършат ", уточни Татяна Буруджиева. И попита коя е гаранцията, че в идващите 6 месеца посоченото ще бъде изпълнено.

Петър Чолаков добави: " Това са наброски, не е тъкмо стратегия. Извадени са някакви точки по какво ще се работи ". Той даде и образец, че е " на трупчета " правосъдната промяна, както и промяната на основния прокурор. " Нека Асен Василев да си извърши мандата, само че и да го извърши, не съм сигурен, че ще има някакви съществени промени във връзка с основния прокурор ".

Най-реалистичният сюжет за социолозите са предварителните избори. " Неизбежни са като четирите годишни времена ", уточни Буруджиева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР