Управлението върви в правилна посока. Има увеличение на доходите, което

...
Управлението върви в правилна посока. Има увеличение на доходите, което
Коментари Харесай

Депутат от ВМРО: Управлението върви в правилна посока

Управлението върви в вярна посока. Има нарастване на приходите, което е консенсусна политика и на ГЕРБ, и на Обединените патриоти. Това съобщи в предаването “Още от деня” по Българска национална телевизия заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов. По отношение на увеличението на цената на природния газ Веселинов уточни, че българската страна не е в положение да дефинира борсовите цени на пазара.

,,За мен това е една добре готова политическа провокация. По този метод се осветли фигурата на видния хидроинженер. В последна сметка това е политическа мощ, натоварена с най-вече корупционни практики. Тепърва ще се разнищва този сюжет'', изясни Веселинов във връзка със закупуването на мажоритарните акции на Топлоелектрическа централа "Варна " от Ахмед Доган.

,,Държавите би трябвало да запазят своя народен суверенитет. Самата процедура е извънредно порочна. Това е преднамереност, даже бих споделил първи идеологически конфликт в Европейския съюз. Всичко това са безпринципни и недоказани твърдения'', разяснява депутатът обтегнатите връзки сред Брюксел и Унгария.

,,Искаме да се резервира обичайният образ на християнска Европа. Има съвещание на Министерски съвет, на който е бил подложен въпросът и държавното управление е упълномощило задача да се изготви позиция, която да отбрани Унгария'', уточни още той.

,,Идеологическият спор за политиката на Европа занапред стартира. Либералния консенсус ще бъде съществено разтърсен на Евроизборите'', заключи зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР