Управлението в момента няма идеологичен фундамент и ясно разбиране за

...
Управлението в момента няма идеологичен фундамент и ясно разбиране за
Коментари Харесай

Петър Москов: Сегашното управление няма идеологически фундамент и реагира на момента

Управлението сега няма идеологичен пиедестал и ясно схващане за това накъде върви страната. То реагира на момента - реактивно. Няма ясни причини за развиването в разнообразни области. Има чувство за безалтернативност. Това сподели някогашният здравен министър Петър Москов в ефира на БТВ.

По думите му няма ясни цели за промени на обществените системи, наподобява безредно и бива подмятано на ляво и на дясно. Той е безапелационен, че социализмът не може да е опция на нищо. По думите му той носи единствено икономическа съсипия и публичен крах.

Москов уточни, че оставките след нещастието в Своге са били една несправедлива потребност от смяна за отпушване на винтила.

По мотив концепцията за нова здравна застраховка той изясни, че е несериозно да се разяснява без да има сериозна концепция или написан план. „ Ако концепциите са да се усилва здравната вноска, това е надълбоко неправилно и значи абдикиране на страната от опазването на здравето и нахранване на лобитата. Ако си визиите здравната система като съд с вода с доста пробойни, по едно и също време замърсен, ръждясал и водата не става за пиянство. Трябва да запушите пробойните и да промените водата и да боядисате съда, а не да сложите още една чешма да налива вода вътре”, посочи той.

По мотив делото за имунизациите Москов посочи, че няма такова дело. „ В обвинителния акт няма капка подозрение, че са приложени качествени ваксини. Делото е по тази причина вярно ли Министерският съвет е внесъл Данък добавена стойност за тези ваксини”, разяснява още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР