Управлението ще е такова, каквото е възможно да бъде. Аз

...
Управлението ще е такова, каквото е възможно да бъде. Аз
Коментари Харесай

Андрей Райчев безкомпромисен: Революцията приключи. Правителството ще е временно състояние - няма да има стабилни основи, ще виждаме нови БСП, ГЕРБ, Слави

" Управлението ще е такова, каквото е допустимо да бъде. Аз съм оптимистичен, още повече, че младеж става началник на Народното събрание. Вече старите муцуни омръзнаха на хората. Една вода би трябвало да се изхвърли и да се налее чиста, която обаче, както споделят старите хора, би трябвало да мине през доста камъни, с цел да се пречисти. Ключовият знак за бъдещата власт е дали ще раздава, или ще основава условия хората да просперират и усъвършенства правосъдната система. За страдание, досега слушам, че и " новите " дават обещание да раздават ". Това съобщи социологът Кънчо Стойчев пред Българска национална телевизия.

" Радвам се, че революцията свърши. Дори и новите да се провалят, няма да е същото. Правителството ще е краткотрайно положение, тъй като то няма да има постоянни основи, само че това е новият наш живот. Ще виждаме нови Българска социалистическа партия, ГЕРБ, Слави и така нататък Много се надявам партиите да не аргументи това на народа, да не се сформира държавно управление. Най-големият ми боязън е от президентска република. Винаги се появява един човек като Фердинанд, Борис III и Тодор Живков, от чиято власт се излиза единствено посредством злополука ", разяснява Андрей Райчев.
свързани новини95881на 03.11.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР