Управлението на времето и координирането на срещите не може да

...
Управлението на времето и координирането на срещите не може да
Коментари Харесай

7 инструмента, които перфектно допълват вашия онлайн календар

Управлението на времето и координирането на срещите не може да бъде по-лесно благодарение на онлайн календар. Той обаче не може да направи всичко самичък отвън сферата на обмисляне. Разгледайте този лист със софтуерни стратегии и приложения, които ще добавят идеално вашия цифров инвентар за обмисляне. 

1. Софтуер за ръководство на планове

Времето е единствено един от многото детайли, които би трябвало да се балансират, с цел да се отключи цялостната им продуктивност. Това важи за хора, които желаят да се подобрят, или за мениджъри, които желаят да насочат екипа си към триумф. Софтуерът за ръководство на планове е потребен инструмент за сливане на всичко.

Той ви оказва помощ да приемате задания и да ги организирате по-ефективно. Може да добави пластове към крайните периоди, които сте задали във вашия онлайн календар. И ще можете да разграничите по-добре периодите, избрани през целия план.

2. Приложения за видеоконференции 

Имате отделено време в онлайн календара си за среща, само че наподобява сте пропуснали някои други основни детайлности. Интегрирането на определеното от вас приложение за видеоконферентна връзка ще подсигурява, че тези логистични трудности в никакъв случай повече няма да се прескачат. Можете да получите достъп до виртуална среща напряко от събитието в календара си до Zoom, Skype или Гугъл Meet.

Виртуалните срещи означиха рекордно високи равнища през 2020 година и можете да очаквате те да продължат да се усилват по периодичност през идващите години. Свързването на календара ви и софтуера за видеоконференции ще създадат прехода по-плавен, изключително в случай че работното ви място чака потреблението на видеообаждания доста по-често.

3. Платежни платформи

Много притежатели и бизнесмени употребяват своите онлайн календари, с цел да координират срещи с клиенти и консуматори. Например, един монтьор може да уреди час за вкарване на колата в магазина, домакинята - време за посещаване и така нататък Уреждането на тези задължения е единствено първата стъпка. Втората стъпка е събирането на таксите за техните услуги.

Наличието на приложение, което може да обработва транзакции непосредствено от вашия смарт телефон или портативно устройство, е избавително средство за доста мениджъри или пътуващи служащи. Можете даже да включите информацията за акаунта на Venmo или PayPal в събитие в календар, което клиентът да види незабавно.

4. Продуктови пакети

Вероятно към този момент сте осведомени с двата топ продуктови пакета, предоставени от Microsoft и Гугъл. Те оферират сравними артикули за основаване на документи, презентации, електронни таблици и други Освен това всяко приложение в пакета от артикули работи безпроблемно дружно, с цел да се погрижи за всички ваши офис и компютърни потребности.

Има някои други варианти, само че тези две сега са най-съвместими с актуалните онлайн календарни системи. Дори съответните им приложения за календар, Outlook и Гугъл Календар, могат да се синхронизират с вашия календар, с цел да поддържат всичко настоящо и подредено.

5. Приложения за навигация

Някои хора би трябвало да пътуват доста за работа. Може би те организират домашни диалози, организират обучителни срещи или обичат да се срещат персонално с евентуални клиенти. Независимо от повода, навигирането по пътя ви към нови места може да бъде предизвикателство.

Календарът улеснява търсенето тук-там за срещи при основаването на ново събитие. Това улеснява прехвърлянето на упътвания от вашия Календар към определения от вас навигационен инструмент. В последна сметка не бихте желали да закъснявате за среща с клиент или изявление за работа.

6. Приложения за водене на бележки

Да приемем, че употребявате календара си, с цел да координирате планирането на всичките си многочислени срещи. Това нормално е безвредно съмнение, изключително за заети експерти в корпоративния свят. Да присъстваш на всичките си срещи и да си прецизен е едно. Извличането на стойност и информация от тях е друго.

Такова приложение ще ви разреши да запишете доста повече информация, в сравнение с бихте могли да опишете събитие в календар. Повечето телефони се оферират с общо приложение за водене на бележки, само че можете да разгледате по-задълбочени решения като Evernote за по-цялостно водене на бележки и водене на записи.

7. Социални медии

Много хора ще употребяват онлайн календар, с цел да координират своето онлайн наличие. Социалните медии са мощен инструмент за компании от всевъзможен мащаб както за маркетинг, по този начин и за взаимоотношение с клиентите.

Погледнете приложенията, които ви оказват помощ да управлявате обществените медии, а освен самите приложения за обществени медии. Например, програми като Buffer и Hootsuite ще ви оказват помощ да публикувате наличието си, до момента в който календарът ще ви помогне да координирате напъните си за основаване на наличие. 

Източник: Анджела Рут за 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР