Управлението на Twitter е доста болезнено и прилича на влакче

...
Управлението на Twitter е доста болезнено и прилича на влакче
Коментари Харесай

Илон Мъск пред BBC: Управлението на Twitter прилича на влакче на ужасите

Управлението на Twitter е " много мъчително " и наподобява на „ влакче на ужасите “, споделя Илон Мъск в изявление за BBC.   Предприемачът мултимилиардер декларира още, че ще продаде компанията, в случай че се появи верният човек.   Мъск, който ръководи производителя на електрически коли Tesla и галактическата компания SpaceX, купи Twitter за 44 милиарда $ през октомври 2022 година   Интервюто беше излъчено онлайн от офиса на Twitter в Сан Франциско и гледано от повече от три милиона души, показва BBC.   Запитан дали съжалява, че е купил Twitter, вторият най-богат човек в света споделя, че „ равнището на болката е било извънредно високо ” и че „ не е било някакво празненство “.

Говорейки за времето, прекарано отпред на обществената мрежа до момента, Мъск споделя: „ Не беше скучно. Беше като влакче на ужасите в увеселителен парк “.   Беше " в действителност много стресираща обстановка през последните няколко месеца ", прибавя той, само че споделя, че към момента счита, че да купи компанията е било вярното нещо.   „ Нещата вървят относително добре “, споделя още Мъск, заявявайки, че потреблението на платформата се усилва и тя работи.   Милиардерът показва още, че поради натовареността „ от време на време спи в офиса “, както и че има диван в библиотека, „ където никой не върви “.

Говорейки за финансите на Twitter, Мъск отбелязва, че компанията към този момент съумява съвсем да изравни равнищата сред приходите и разноските си, защото множеството от нейните рекламодатели са се завърнали.   Той също по този начин разяснява, че съкращаването на работната мощ от към 8000 души по времето, когато купи компанията, до към 1500 не е било елементарно, признавайки, че не е уволнил всички персонално: " Не е допустимо да се приказва с толкоз доста хора очи в очи. "   Напускането на доста от инженерите, откакто Мъск купи компанията, породи опасения по отношение на стабилността на платформата, напомня BBC.   Мъск признава за някои проблеми, в това число спирания на работата на платформата, само че показва, че те не са били доста дълги и сега уеб сайтът работи добре.

Запитан за решението да добави етикет към основния акаунт на BCC в Twitter, описващ медията като „ финансирана от държавното управление “, Мъск споделя: „ Знам, че BBC като цяло не е разчувствана от това да бъде етикетирана като държавна медия “.

Личното положение на Мъск се прави оценка на съвсем 190 милиарда $, което го прави вторият най-богат човек в света съгласно листата на милиардерите на Forbes.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР