Управлението на града не е детска игра. София не е

...
Управлението на града не е детска игра. София не е
Коментари Харесай

Георгиев : София не е учебна кола да лашкаме 2 млн. българи

Управлението на града не е детска игра. София не е образователна кола и не можем да позволим два милиона българи да бъдат лашкани от една в друга посока, по метод, по който учещите се в образователните коли вършат.

Така ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев отговори на въпрос по кое време ГЕРБ-СДС ще показа претендента си за кмет на София. Днес от коалиция ГЕРБ-СДС се записаха в Общинската изборна комисия-София за присъединяване на локалните избори, които са планувани за 29 октомври.

По думите на Георгиев номинираният за кмет ще се разбере " в границите на няколко дни ". Моля за самообладание, прикани той. Това, което ще кажа само, с цел да повдигнем завесата, е, че когато бъде поканен на спор, нашият претендент ще се явява, за разлика от претендента на ПП-ДБ, уточни Георгиев. И акцентира, че при покана за телевизионни участия претендентът на ГЕРБ-СДС няма да " върви под ръчичка с някой областен кмет ", а ще бъде виновен и квалифициран, задоволително умел, с цел да може да дава отговор самичък. 

Георгиев сподели, че измежду претендентите за районни кметове има към този момент одобрени и харесвани кметове и нови лица, които са от частния бизнес и университетските среди и имат експертиза. От ГЕРБ-СДС издигат още веднъж Младен Младенов за кмет на регион " Връбница ", Иван Божилов - за регион " Илинден ", Ивайло Цеков - регион " Искър ". Тодор Кръстев е номинацията за регион " Сердика ", Рангел Марков - за " Банкя ", Милко Младенов - за " Люлин ", Савина Савова - за " Възраждане ", Иван Чакъров - " Красна поляна ", Даниела Райчева - " Нови Искър ", Димитър Димов - за " Надежда ". 

Сред новите лица са арх. Румен Русев - " Красно село " и депутатът от парламентарната група на ГЕРБ-СДС Евгения Александрова, която ще бъде кандидат-кмет на " Панчарево ". Директорът на 119-о учебно заведение Диян Стаматов е номинацията на ГЕРБ-СДС за претендент за кмет на регион " Изгрев ". Борислав Тодоров е претендентът за кмет на регион " Овча купел ". Йоана Драгнева - за регион " Оборище ", Борис Петров - за регион " Кремиковци ", Анжелина Тотева - за " Лозенец ", Юлиян Пейчев - за регион " Младост ", Кристиян Маджуров - " Студенски град " и др. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР