Управлението на етажната собственост е много подценявано. Това проличава, когато

...
Управлението на етажната собственост е много подценявано. Това проличава, когато
Коментари Харесай

Асоциация с препоръки към етажната собственост срещу коронавируса

Управлението на етажната благосъстоятелност е доста подценявано. Това личи, когато постройките стартират да се разпадат или при епидемии, както е сега. Това декларират от Асоциацията за контролиране на връзките в етажната благосъстоятелност - Справедливост.

Те показват нужните ограничения за предотвратяване от болести:

- Да се изберат управителни органи в етажната благосъстоятелност (ЕС).

- Наличие на ясни правила за ръководство на Европейски Съюз. Правилник за вътрешния ред, протоколи и решения на Общото заседание.

- Вписване в Книгата на притежателите на всички притежатели, ползватели и жители. Целта е да се знае кои обитават в Европейски Съюз и с какъв статут са. В условия на зараза и налагана карантина личи този доста сериозен детайл от ръководството на Европейски Съюз. Също при такива условия може да се открият нуждаещите се от специфична помощ, протекция и съответно подкрепяне.

- Разписани правила за разчистване на общите елементи. В условия на зараза се включва стерилизация и е редно общинската/районна/ администрация да не се задоволява единствено с издадена заповед до управителите/включително и към Европейски Съюз, където липсват такива/, а и да обезпечи нужните указания и препарати.

- Издадените заповеди за хигиенизиране и стерилизация, не би трябвало да бъдат официално освобождение от отговорност на общинската/районна/ администрация.

От Асоциацията предлагат да се направи разбор на записаните Европейски Съюз. Където липсват, да се основат условия за избор на отговорник в изискванията на изключително състояние, а по-късно - до осъществяване на Общо заседание и избор на управителни органи.

При съществуване на шефове и отговорници в Европейски Съюз би трябвало да се извърши инспекция на всички нерегистрирани жители в Европейски Съюз и при нужда да им се наложат санкции за пребиваването им без регистриране в Книгата на притежателите.

От Асоциацията предлагат и да бъдат открити хората, нуждаещи се от поддръжка, както и методът, по който да им бъде оказана съответната помощ.

Необходимо е и създаване на подробни указания за стерилизация и обезпечаване от общинската/районна/ администрация на подобаващи дезинфектанти. Съвместен надзор от администрацията и Европейски Съюз на написаните условия.

В случай на сложени живущи под карантина в Европейски Съюз, би трябвало да бъде известен Управителният съвет за отбягване разпространяване на вируса, както и да бъдат взети изискващите се спомагателни ограничения и спазване на тяхното съблюдаване. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР