Управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ е към своя край,

...
Управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ е към своя край,
Коментари Харесай

Валентин Вацев: Последна обиколка за властта, но БСП не са готови за управлението

Управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ е към своя край, само че главната опозиционна мощ Българска социалистическа партия няма интерес да смъква властта. Това е мнението на геополитическия анализатор доцент Валентин Вацев.
"Те желаят да вземат участие, а не да я смъкват. Въпросът не е, че не са подготвени - въпреки, че не са, а че не желаят ", разяснява още той.
Според него макар непрекъснатата война и взаимни нападки сред президент и министър председател, няма по какъв начин президентът да бъде апетитен за съпротива на ръководещите, тъй като Румен Радев няма власт.
Анализаторът е на мнение също, че даже от ГЕРБ усещат, че са към края на ръководството си, тъй като геополитическият климат на Балканите се трансформира.
Доц. Вацев разяснява и случилото се с бургаския предприемач и общински консултант Бенчо Бенчев, който беше задържан в Турция, дружно с Митьо Очите.
По думите му това е един опит за реванш на ГЕРБ против Българска социалистическа партия.
"Трябва да се реваншира за историята на Гинка от Пазарджик, против онази глупава история със суджуците и основно този ужасяващ скандал с Македония ", безапелационен беше Вацев пред Bualgaria ON AIR.
Според него точно изказването на Зоран Заев за Илинденско-Преображенското въстание е огромният скандал, тъй като България направи всичко допустимо да направи положително за тях, а те „ ни се изхрачиха в лицето “.
"Това е ужасяващ скандал и то не честен, а геополитически. Ние в този момент би трябвало да захлупим този скандал с нещастника Бенчев ", добави още доцент Валентин Вацев.
По думите му обаче сходно нещо няма да бутне държавното управление, а ще го бутне фактът, че подобен вид власт е изчерпана.
Експертът беше безапелационен, че в случай че Бойко Борисов желае да избегне това, би трябвало още веднъж да стане внушителен в очите на обществото, тъй като в този момент министър председателят е по-скоро обект на насмешки, въпреки от време на време да не са основателни.
"Заплахата за него е в елита му. Гадовете, които той вижда, не са на „ Позитано “, те са до него ", безапелационен беше доцент Валентин Вацев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР