Управление с партии като ПП и ДБ няма как да

...
Управление с партии като ПП и ДБ няма как да
Коментари Харесай

Управление с партии като ПП и ДБ няма как да бъде успешно

Управление с партии като Политическа партия и Демократична България няма по какъв начин да бъде сполучливо. Това е ръководство на непрекъсната неустановеност, повишване на налози и липса на отговори. Това сподели евродепутатът Ангел Джамбазки. Той посочи, че ГЕРБ са избрали да управлят с ПП-ДБ и мъдрият взор от горната страна на Движение за права и свободи, където сплотяващата фигура е действителният министът-председател.

„ Сглобката се държи, до момента в който ги държи външната политика и натиска на непознатите дипломати. Фактите не крият това. Заради геополитически аргументи те стоят дружно ”, добави той.

Според него шенгенският скандал е голям и демонстрира тежко двуличие, както и неуспеха на ръководството. " Управляващите споделиха, че идват поради Шенген и конституционна промяна, само че това, което направиха е да вдигнат налозите. Когато и да ни одобряват в Шенген, е към този момент късно и продължава да се нанасят вреди на българската стопанска система. Това е двуличие. България е изпълнила всичко критерии, само че държавното управление е безгръбначно. Те не се борят ”, добави Джамбазки.

Той посочи, че държавното управление би трябвало да покаже национално достолепие по тематиката. „ Австрия не ни стопира, стопират ни други страни.  Ако ръководещите имаха силата, че зад тях стои поддръжка, щяха да вършат стъпки по тематиката ”, посочи евродепутатът в ефира на Нова.

„ Европа е на няколко скорости, а на периферните страни в Централна и Източна Европа се гледа като донори на ръботна ръка и като бъдещи буферни зони, в случай че се наложи да се одобряват огромни мигрантски талази ”, сподели Джамбазки.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР