Управление с ГЕРБ и ДПС е невъзможно не защото на

...
Управление с ГЕРБ и ДПС е невъзможно не защото на
Коментари Харесай

Христо Иванов: Управление с ГЕРБ и ДПС е невъзможно


Управление с ГЕРБ и Движение за права и свободи е невероятно не тъй като на мен не ми харесва или тъй като не може да се прежалим, а тъй като сходно ръководство ще изкара хората на улицата. То е рецепта за дестабилизация. Така единствено ще задълбочим политическата рецесия, а няма да я решим.

Това съобщи съпредседателят на „ Демократична България ” Христо Иванов.

По думите му Демократична България качва в безспорна стойност гласовете, които е получила на тези избори, назад на наклонността от всички останали от ръководещата коалиция.

ГЕРБ имаха доста време. Ние ги канехме с баница надали не. Имаше държавно управление, което смъкнаха, нямат проект, нямат сътрудници. Всеки, който се пробва да върне този нереформиран ГЕРБ на власт, е самоубийство, съобщи Христо Иванов.

Демократична България няма да взе участие в държавно управление на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ще участваме в диалог за това по какъв начин може да се движи напред страната. Управление с обединения, които даже не признават корупционния проблем, няма да има, съобщи Иванов.

Трябва да се търси единодушие по две огромни тематики – върховенството на закона и войната. Не може повече българско държавно управление да си затваря очите, безапелационен е Христо Иванов.

Според Иванов държавно управление няма да има, а служебният кабинет ще продължи да ръководи и ще последват нови предварителни парламентарни избори.

Коалиция във формат ГЕРБ – Движение за права и свободи е рецепта за дестабилизация и аз в такова нещо няма да вземам участие, заключи Иванов.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР