Управление с ДПС и БСП е невъзможно. Това заяви председателят

...
Управление с ДПС и БСП е невъзможно. Това заяви председателят
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Управление с ДПС и БСП е невъзможно


Управление с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия е невероятно. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред публицисти в Народното събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Цветанов заяви, че депутати от Българска социалистическа партия не желали ГЕРБ да одобри на конгреса си декларация срещу коалиция с партията им и съобщи: „ всеки вижда, че ГЕРБ е незаобиколим фактор в едно бъдещо ръководство и всеки желае да бъде евентуален претендент за участник във властта".

"Пред ГЕРБ стои 4-годишен управнически мандат. Изборите минаха единствено преди 6 месеца. Управленската стратегия, която приехме август месец е за 4-годишен интервал. В момента се придържаме и изпълняваме уговорките си", съобщи Цветанов. Той обясни, че допустимата и допустима коалиция е била ГЕРБ и Оперативна програма. "Искането на оставка сега на държавното управление се комбинира от двете политически обединения Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Това е алтернативата на настоящето управление", сподели Цветанов.

От друга страна той акцентира, че в сегашния миг догадка за ръководство ГЕРБ-ДПС не е допустима. „ Нека бъдем откровени към съответните искащи да вземат участие дружно с нас. Българските жители са тези, които дефинират. Управление с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия е невероятно. Дори на конференцията на ГЕРБ, която ще си създадем, ще излезем с политическо решение", посочи Цветан Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ изясни още, че от Българска социалистическа партия не са му върнали досието, която им дал за автограф за конституционните промени за приватизацията. "Представителите от Българска социалистическа партия имаха пленум единствено преди няколко дни и взеха политическо решение. На госпожа Нинова съм дал досието в наличието на медиите. От тогава до момента тази директория не е върната в ПГ на ГЕРБ и не ми е връчена лично", сподели Цветанов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР