Управителят на столичното сдружение „Топливо“ е завел дело срещу Врачанския

...
Управителят на столичното сдружение „Топливо“ е завел дело срещу Врачанския
Коментари Харесай

Ексклузивно! Шефът на столичното „Топливо“ Васил Щраков в съдебна битка с Врачанския затвор заради много пари

Управителят на столичното съдружие „ Топливо “ е завел дело против Врачанския затвор, научи извънредно организация BulNews.
Претенциите му са към общежитието „ Керамичната “ към Врачанския затвор, където наказаните живеят на по-лек режим. Сградата се намира на територията на негова земя и затова той желае страната да му заплаща наем ежемесечно, като сумата, която е декларирал, е солидна. Според източник, поискал анонимност, Щраков има искания за 9 хиляди лв. на месец.
Престъпниците, излежаващи присъдите си в Тухларната, работят на разнообразни външни обекти, като при положително държание и проявена интензивност от тяхна страна, два дни престой зад решетките се смятат за три излежани.
В момента в затворническото общежитие в Бойчиновци ври и кипи от ремонтни действия, които се чака да бъдат приключени до 1 март и се чака всички от „ Керамичната “ да бъдат преместени там. По този метод нарушителите ще имат опция да употребяват естествени тоалетни и топла вода, защото сега са принудени да употребяват кофи за санитарните си потребности.
По думи на неизвестен източник, от управлението на зандана са пресметнали, че разноските по транспорта на работещите от Бойчиновци до Враца ще бъдат към 900 лв. на месец, което е едвам 10% от желаната от шефа на столичното „ Топливо “ сума. Така от пандиза са стигнали до заключението, че разходът за превозване е оневинен и доста по-изгоден, имайки поради желаните от Щраков 9 бона.
Очаква се след завършването на главния ремонт в общежитието в Бойчиновци, пандизчиите да бъдат преместени там.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР