Управителят на Септември Симитли - Пламен Скендерски, се е опитал

...
Управителят на Септември Симитли - Пламен Скендерски, се е опитал
Коментари Харесай

БФС отказа да приеме кандидатурата за президент на Христо Порточанов

Управителят на Септември Симитли - Пламен Скендерски, се е опитал да входира предлагането на Септември за издигане кандидатурата на Христо Божинов Порточанов за президент на БФС, само че от деловодството на БФС изрично са отказали да одобряват предлагането, под предлог, че изпълнителният шеф Борислав Попов е в болнични, оповестява Дарик.

" Всичко това стана, откакто към 15 минути служителката се суетеше и звънеше по телефона, неизвестно на кого. Искаме да уведомим цялата футболна общност, че БФС безочливо лъже, че към момента няма кандидатури за президент на БФС. По-скоро, в прорез с цялото българско законодателство, те отхвърлиха през днешния ден да одобряват предлагането на ФК Септември Симитли за издигане кандидатурата на Христо Божинов Порточанов за подобен.

Не ни е ясно кой разрешава на БФС да потъпква по подобен безпардонен метод настоящото законодателство в България. В последна сметка, никой от съюза към момента не е съобщил публично, че Конгресът на БФС се отсрочва. Ако е по този начин, призоваваме Ви още на следващия ден да го извършите. Не може болестта на един човек да спре работата на една такава голяма институция, като тук пожелаваме на Борислав Попов скорошно излекуване. Очакваме, в случай че публично бъде обявено, че Конгресът се отсрочва, то да бъде плануван още за месец януари, защото в последна сметка, не е проблем да се организира в зала „ Армеец “, пък в случай че щете и на Боянските поляни или пък навън на стадиона въз основата на БФС, при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения. Ако всичко това не се случи, ще се наложи да предприемем събирането на подписка от 1/3 от клубовете за насрочване на конгрес на БФС, според Устава. С това желаеме да спрем веднъж за постоянно спекулациите, че няма претенденти за президент на БФС”, съобщи Пламен Скендерски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР