Управителят на норвежката фирма Супрас Лимитед“ ООД Ларс Сьофтестад се

...
Управителят на норвежката фирма Супрас Лимитед“ ООД Ларс Сьофтестад се
Коментари Харесай

Дядо Коледа донесе подаръци в ДГ „Еделвайс“

Управителят на норвежката компания „ Супрас Лимитед “ ООД Ларс Сьофтестад се превъплъти в дядо Коледа и раздаде дарове на децата от 3-та група в ДГ „ Еделвайс “.

Компанията е сътрудник на Община Пловдив при осъществяването на план за въвеждане на ограничения за енергийна успеваемост и създаване на фотоволтаични електроцентрали в 3 детски градини  – ДГ „ Еделвайс “ и ДГ „ Десислава “ в регион „ Тракия “, както и ДГ „ Светлина “ в регион „ Южен “.

При едно от служебните си пътувания до Пловдив през август, Ларс Сьофтестад посещава занималнята на 3-та група в ДГ „ Еделвайс “. Заради приликата му с белобрадия дъртак, децата  го посрещат с възторжени възгласи „ Дядо Коледа! “.

Още тогава на шефа на компанията му хрумва концепцията да се превъплъти в ролята във връзка Рождество Христово. В навечерието на празника Ларс Сьофтестад, преоблечен като дядо Коледа, подари лакомства на малчуганите, а те го зарадваха с блага празнична стратегия.

Проектът се извършва по норвежката стратегия „ Възобновяема сила, енергийна успеваемост, енергийна сигурност “ към Министерство на енергетиката. Стойността на безвъзмездната финансова помощ е 2 346 798,00 лева с Данък добавена стойност, а съфинансирането от страна на Община Пловдив е в размер на 452 230,90 лева с Данък добавена стойност. Крайният период за осъществяване е 30.04.2024 година
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР