Управителят на жп базата в Паничище си е канил гости

...
Управителят на жп базата в Паничище си е канил гости
Коментари Харесай

Събев: Управител на жп база е правил празненства за сметка на държавата

Управителят на жп базата в Паничище си е канил посетители там като в негова персонална туристическа база. Пили са, правили са празненства, всичко е било платено от страната. При нарушен публичен интерес незабавно ще има реакция. Това съобщи транспортният министър Николай Събев в студиото на " На фокус " по Нова тв.

Той разкри, че има сигнали,че Аспаруховият мост е механически не толкоз кадърен да издържи натоварването по удълбочаване на пристанище " Варна ". Затова ще бъде направено проучване, a в случай че има заплаха, планът ще бъде спрян ", разгласи министърът.

По думите му когато има изказвания, че това, което се взема от дъното, с цел да се удълбочи се изхвърля във вътрешността в езерото, би трябвало да се ревизира. " Има две аргументи да считаме, че договорът е незаконосъобразен. Подали сме сигнал към Министерство на вътрешните работи, тъй като в самият контракт не се планува държавната компания да превъзлага на трето лице да прави тази активност. ДНСК пък е установила при осъществяването на процеса, няма нужните подписи. Има строителни бумаги, които не дават отговор на закона ", акцентира той.

Относно концесията на летище " София " министърът показа, че е значимо да се знае до каква степен най-бързо ще може да се види вратата на България добре отворена. " Потребителят би трябвало да усеща резултатите от концесионния контракт. Договорихме се, че още през тази година концесионерът ще изтегли главната част от вложенията си ", уточни Събев. И призна, че е милионер от предприемаческата си активност в транспортна компания.

" Често съм бил заплашван и ми е била желана такса " успокоение ". Винаги съм се справял самичък. След 8 декември понятията страна и татковина са се слели в едно. Цялата ми активност е обвързвана с това да размахвам гордо националния байрак ", описа министър Събев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР