Управителят на Este Fitness & Spa Надежда Халачева спечели престижната

...
Управителят на Este Fitness & Spa Надежда Халачева спечели престижната
Коментари Харесай

Българка стана най-добрият Спа мениджър в света за 2019 г. СНИМКИ

Управителят на Este Fitness & Spa Надежда Халачева завоюва влиятелната премия Best Spa Manager на световно равнище в единствения по рода си международен конкурс World Luxury Spa Awards, откакто съумя да пребори мощната конуренция в региона на първокласните спа услуги. В конкуренцията участваха първокласни спа центрове от 75 страни в целия свят, които се състезаваха в разнообразни категории на локално и световно равнище.



Поредното издание на състезанието, който избира най-хубавите в областта на спа услугите в света, се организира преди броени дни в елитния комплекс The State Hermitage Museum Official Hotel в Санкт Петербург, Русия. Бляскавата гала по награждаването събра към 250 експерти в региона на спа промишлеността.

Признанието за Надя като най-хубав спа управител в света за 2019 година идва напълно справедливо, откакто тя съумява да нарежда Este Fitness & Spa на лидерското място в международен мащаб и да го задържи на върха за трета поредна година, прецизира economic.bg.



“За мен беше голямо предизвикателство да се потопя в необятните дълбини на ултралуксозните спа услуги. Буквално вложих цялото си създание в този план и боготворя всяка парченце от него. Вярвам, че на този стадий той е съвършен и всеки ден поддържаме това ниво”, споделя Надя.

“Наградата е изключителна чест за самата мен, само че и самопризнание за дългите часове неотклонен труд в името на клиента от целия екип на центъра, който стои зад мен и ме поддържа безрезервно”, разяснява тя след състезанието.

“Специални поздравления за Надя от Este Fitness & Spa за успеха й в категорията „ Най-добър Спа управител “ за 2019 година на световно равнище. Това е превъзходна премия и фантастично достижение – както персонално за невероятната Надя, по този начин и за Este Fitness & Spa.

Тази премия е прелестно продължение на премията „ Най-добър SPA център “ в света за 2018 година, която Надя взе предходната година “, разяснява Сигни да Силва, представител на уредниците.



Родената в града на розите бизнес дама стартира кариерата си в света на спа услугите на 24 години като терапевт на туристически транспортен съд. Само за 2 години тя се издига до шеф на първокласния круизен спа център, а след още няколко управлява общо 12 местоположения във високия клас туристически плавателни съдове от Карибския басейн чак до Антарктика.

Преди 9 години Надя взема решение да се завърне в родината и да приложи тук опита си, събиран по международните океани и морета. Още с появяването си на картата на първокласните спа услуги Este Fitness & Spa незабавно съумява да прикове вниманието на интернационалните специалисти в региона.

Само година, откакто отваря порти, спа центърът печели първо място в категорията Luxury Fitness Spa за 2017 година

През идната година Надя надгражда триумфа на ръководения от нея първокласен спа център и той се изкачва до влиятелното първо място в света, спечелвайки премията „ Най-добър SPA център в света “ за 2018.

В сърцето на София гостите на Este могат да се насладят на многообразие от типичен, екзотични и авторски разтривки, спа лечения и ритуали, фитнес, йога и пилатес, обезпечени от екип от висококвалифицирани терапевти и инструктори.

Безпрецедентното качество на услугите се подсигурява от точно подбрана инсталация и първокласни козметични артикули от водещи международни производители.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР