Управителят на „БДЖ – Пътнически превози“ ЕООД Любен Нанов е

...
Управителят на „БДЖ – Пътнически превози“ ЕООД Любен Нанов е
Коментари Харесай

След разследване на bTV: Уволниха шефа на „БДЖ – Пътнически превози“

Управителят на „ БДЖ – Пътнически транспорти “ ЕООД Любен Нанов е освободен от служба по искане на транспортния министър Николай Събев, оповестиха от ведомството.

Мотивите са свързани с неприятното мениджърско ръководство, касаещо ръководенето на експлоатационната активност на сдружението. Констатираните нарушавания в осъществяването на ремонтните стратегии на мотрисите и вагоните способстват за утежняване на предоставяната услуга, което не е в отбрана на публичния интерес, пишат от министерството.

По-рано през тази година следствие на bTV сподели практиките в публичните поръчки в държавния железопътен транспортьор. Разказахме ви за ремонт-модернизация на 15 остарели вагона за близо 27 млн. лв., направена в частния цех в Дряново без конкурс с други претенденти.

Временен шеф на „ Пътнически транспорти “ ще е досегашният шеф „ Продажби и обслужване “ Константин Азов.

„ БДЖ - Пътнически транспорти ", като единствен жп транспортьор, изпълняващ обществена функционалност, би трябвало да бъде оздравено по най-конструктивния метод, с цел да могат ползвателите да пътуват бързо, удобно и при спазено разписание на влаковете “, пишат от Министерството на превоза.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР