Управителният съвет на ДФ Земеделие“ гласува освобождаването на заместник-изпълнителния директор

...
Управителният съвет на ДФ Земеделие“ гласува освобождаването на заместник-изпълнителния директор
Коментари Харесай

Калоян Костадинов е новият зам. директор на Фонд „Земеделие“, ще отговаря за програмата за селските региони

Управителният съвет на Държавна фирма „ Земеделие “ гласоподава освобождението на заместник-изпълнителния шеф Атидже Алиева-Вели. Алиева-Вели подаде оставка за освобождение от поста „ зам.-изпълнителен шеф на ДФЗ “ след влизането си в Европейския парламент.

УС избра Калоян Костадинов за заместник-изпълнителен шеф на ДФЗ. Той е магистър по право. От 2007 година до 2011 година е работил като старши специалист дирекция „ Обществени поръчки и концесии “ в Комисия за защита на конкуренцията (КЗК).

В интервала 2011-2014 година Костадинов е бил основен юрист в дирекция „ Търговски сдружения, нормативно контролиране на системата на културата и публични поръчки “ в Министерство на културата.

От 2014 година досега Костадинов работи в Държавна фирма „ Земеделие “ – РА. От октомври 2014 година до май 2017 година е бил основен специалист в дирекция „ Договориране по използване на ограничения за развиване на селските региони “. От 2017 година досега е шеф на дирекция „ Договориране по използване на ограничения за развиване на селските региони “.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР