Управителният съвет на БФТенис благодари на пловдивчанката Дора Рангелова и

...
Управителният съвет на БФТенис благодари на пловдивчанката Дора Рангелова и
Коментари Харесай

Федерацията по тенис благодари на пловдивчанката Дора Рангелова за годините, в които беше капитан на националния отбор

Управителният съвет на БФТенис благодари на пловдивчанката Дора Рангелова и на нейния екип за неуморната работа през времето, през което беше капитан на България за " Фед къп " и след това – " Били Джийн Кинг къп ", се споделя в публично известие на централата. Рангелова ще бъде сменена на поста от именитата българска тенисистка Магдалена Малеева.
Прочетете още
През този интервал България беше пример за непоклатимост и неизменност на резултатите си в Евроафриканска зона Група I на шампионата. Националният тим беше неизменима част от тази група в продължение на 17 години, макар че в интервала се извърши неколкократно промяна на поколенията.

Под управлението на Дора Рангелова България се утвърди в първите 40 на ранглистата на шампионата, достигайки до номер 34 в настоящия й тип.

" Управителният съвет на БФТенис изрича специфични благодарности и на помощник-треньора на националния тим Михаил Атанасов за въвеждането на реформаторски подходи в подготовката и менажирането на мачовете. Желаем на Дора Рангелова и Михаил Атанасов триумф във всички техни инициативи оттук насетне ", обявиха от централата.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР