Управителният съвет на Българската петролна и газова асоциация (БПГА) избра

...
Управителният съвет на Българската петролна и газова асоциация (БПГА) избра
Коментари Харесай

Светослав Бенчев е новият председател на Българската петролна и газова асоциация

Управителният съвет на Българската петролна и газова асоциация (БПГА) избра своя нов ръководител Светослав Бенчев, оповестиха от асоциацията. Това е станало на Общо заседание през вчерашния ден, 12 декември, както изисква уставът на организацията.

Членовете на Българската петролна и газова асоциация благодариха за сполучливата активност на досегашния ръководител Живодар Терзиев, който оглавяваше асоциацията в продължение на два мандата. Според устава мандатите на един и същи ръководител са лимитирани точно до два.

Светослав Бенчев е част от екипа на Българската петролна и газова асоциация от 2010 година, започвайки своята активност като специалист по европейско и интернационално право. От 2015 година извършва длъжността правист, а от 2019 година - основен правист, служба, която заема в асоциацията до избирането си. През годините е взел участие в голям брой конгреси, интернационалните и национални работни срещи, работил е върху разнообразни правни и нормативни въпроси. Познава от близко активността на асоциацията, особеностите на сектора, развиването и трендовете на пазара на течни горива. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР