Управителният съвет на Българската федерация по борба само е утвърдил

...
Управителният съвет на Българската федерация по борба само е утвърдил
Коментари Харесай

Федерацията по борба: Треньорите определят критериите, а ние само утвърждаваме


Управителният съвет на Българската федерация по битка единствено е утвърдил подадения от националния селекционер Петър Касабов лист за идното европейско състезание. Така изясни ролята на организацията в абсурда с Биляна Дудова и Тайбе Юсеин президентът Христо Маринов.

Дудова, която е настояща международна шампионка до 59 кг, съобщи, че е обект на преднамерено отношение от страна на експерта и за това пред нея е предпочетена неговата възпитаничка - бронзовата медалистка от олимпийските игри в Токио Тайбе Юсеин. Двете трябваше да проведат среща, която да дефинира родната представителка в категория до 62 кг в Будапеща, само че Юсеин не съумя да мине претеглянето.

" Има треньори, те дефинират критериите, оттам-нататък си носят отговорност. Ние като Управителен съвет единствено одобряване съставите. Подкрепили сме състава, който е подал националният треньор. Биляна беше подадена на 59 кг ", съобщи Маринов.

Снимка: Lap.bg


Дудова съобщи, че мечтае за олимпийски орден, по тази причина влезе в категория, която ѝ разрешава присъединяване на най-престижния състезателен конгрес.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР