Управителният съвет на Българска федерация по вдигане на тежести гласува

...
Управителният съвет на Българска федерация по вдигане на тежести гласува
Коментари Харесай

Иван Иванов временно поема националния отбор по вдигане за тежести

Управителният съвет на Българска федерация по повдигане на тежести гласоподава краткотраен треньорски състав за осъществяване на Европейското състезание в Ереван, Армения, с основен треньор Иван Иванов и с персоналните треньори на състезателите - Кръстина Атанасова, Радослав Атанасов, Никола Колев, Пламен Братойчев, Борислав Налбантов.

Окончателният треньорски състав към БФВТ ще бъде разискван и гласуван на Общо заседание на сдружението на 31 май 2023 година, след утвърждение от УС, препоръчан на Треньорска комисия, оповестиха от Българска федерация по повдигане на тежести.

Иван Иванов рапортува положението на състезателите от националния тим преди Европейското състезание. На съвещанието беше одобрен окончателният състав на националния тим за мъже и дами за присъединяване в Европейското състезание по повдигане на тежести (15-23 април).

При дамите ще вземат участие: Бояна Костадинова и Рени Русева (45 кг), Магдалена Димитрова (49), Галя Шатова (59) и Джесика Иванова (+89).

При мъжете в състава попаднаха: Ангел Русев и Дениз Данев (55), Иван Димов и Габриел Маринов (61), Валентин Генчев и Диан Пампорджиев (67), Божидар Андреев (73), Карлос Насар (89) и Васил Маринов (109).

Днешното съвещание на УС на Българската федерация по повдигане на тежести бе първо след вписването на Ариф Маджид за президент. На съвещанието участваха членовете на УС - Ариф Маджид, Иван Иванов, Кирил Панайoтов, Антон Коджабашев и Живко Архондев.

За изясняване на настоящото финансово положение на сдружението членовете на УС взеха решение да бъде осъществен самостоятелен финансов одит за интервала от 01.01.2021 година до 23.03.2023 година На идващото Общо заседание в края на май ще бъде препоръчан за гласоподаване финансовият доклад на федерацията дружно с отчета на инспектора. Тогава ще бъде признат и бюджетът на БФВТ за 2023 година На към 400 хиляди лв. възлизат задълженията на федерацията по предварителни данни.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР