Управителният съвет на Агенция Пътна инфраструктура е изискал от община

...
Управителният съвет на Агенция Пътна инфраструктура е изискал от община
Коментари Харесай

След пороя: АПИ ще предприеме действия за ремонт на главния път във Ветрен

Управителният съвет на Агенция " Пътна инфраструктура " е изискал от община Септември финансова аргументация за нужните средства за ремонт на републиканската пътна мрежа на територията на град Ветрен преди поройните дъждове през миналото денонощие.

Това оповестиха от пресцентъра на АПИ, представени от Българска телеграфна агенция.
След пороя във Ветрен към момента е в действие бедственото състояние Най-големи провали има на основен път в селото към Пазарджик
След прецизиране на идните разноски и действия АПИ и Община Септември са подготвени да подхващат взаимно незабавни дейности по превъзмогване на провалите от бедствието, е съобщил инж. Иван Досев - член на УС на АПИ, който през днешния ден е посетил града, с цел да се запознае на място със обстановката във Ветрен.

Очаква се до понеделник да стане ясна цената на вредите, нанесени по републиканските пътища в града, след което АПИ и община Септември ще подпишат спогодителен протокол за взаимно финансиране на ремонтните действия по републиканските сектори на територията на Ветрен.

На база подписания протокол Агенция " Пътна инфраструктура " и общината ще подхващат нужните строително-ремонтни работи за възобновяване на пътните настилки във допустимо най-кратък период.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР