Управителният и Контролният Съвет на СНЦ „Съюз на собствениците”- Слънчев

...
Управителният и Контролният Съвет на СНЦ „Съюз на собствениците”- Слънчев
Коментари Харесай

Хотелиерите в Слънчев бряг одобряват проверките, но с условие

Управителният и Контролният Съвет на Сдружение с нестопанска цел „ Съюз на собствениците”- Слънчев бряг поддържат дейностите на държавното управление в лицето на вицепремиера Валери Симеонов, само че " да е по метод, който да не смущава спокойствието на туристите в комплекса ".
Това излиза наяве от тяхна позиция, изпратена до медиите. Текстът на писмото гласи:
" Подкрепяме напъните на Правителството и Държавата за спазването на законността в к.к. „ Слънчев бряг”, само че да е по метод, който да не смущава спокойствието на туристите в комплекса.
Призоваваме локалната власт в лицето на Община Несебър да влезе в ролята си и да предприеме дейности в сходство със отговорностите си на собственик на обществената общинска благосъстоятелност в к.к. „ Слънчев бряг”.
Държавата да реши дефинитивно въпроса с ръководството и администрирането на к.к. „ Слънчев бряг”.
Подкрепяме решението си взето на Годишното общо отчетно заседание на Сдружение с нестопанска цел „ Съюз на собствениците”- Слънчев бряг от 2015 година, и както неведнъж сме упорствали за унищожаване на противозаконните краткотрайни обекти в к.к. „ Слънчев бряг”, ограничение на шума и следствията от туровете „ бар кроул”. Настояваме за решаването на статута на инфраструктурата в курорта.
Приканваме на незабавна взаимна среща в к.к. „ Слънчев бряг” Премиера на Р България Бойко Борисов, Вицепремиера Валери Симеонов, Министъра на туризма Николина Ангелкова и Кмета на Община Несебър Николай Димитров.
Надяваме се на бърза реакция от Ваша страна! "
По-рано своята позиция обявиха и хотелиерите от " Златни пясъци ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР