Управител на кафене беше обявен за герой, след като прекара

...
Управител на кафене беше обявен за герой, след като прекара
Коментари Харесай

Работникът на Hero Costa Coffee знаеше как да реагира, след като видя тревожни сцени отвън

Управител на кафене беше разгласен за воин, откакто прекара сутринта си в избавяне на двама възрастни хора от падение и рухване в заснежените и ледени условия.

Arlo Clyne, който ръководи Costa Coffee на Clayton Square, Ливърпул, продължава да чува истории за възрастни хора, падащи на улицата поради леда. Той решил, че би трябвало да направи нещо по въпроса, когато станал очевидец на рухване на двама възрастни пешеходци. Грабвайки кофа и четка, той съумя да издълбае пътека от Клейтън Скуеър до комерсиалния център Сейнт Джон, позволявайки безвредно пътешестване. Пътеката в този момент се назовава от минувачите „ The Costa Coffee Causeway “.

40-годишният, който живее в Честър, сподели пред Liverpool Echo: „ Когато отворих през днешния ден, градът беше затрупан със сняг. Хората идваха и ми разказваха своите трагични истории от сутринта: анулация на влакове, забавяне за работа. Поглеждайки на открито, хората падаха на всички места. След като станах очевидец по какъв начин двама възрастни пешеходци се прекатурнаха заради ледените усло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР