Управата на София планира да похарчи колосалните 500 милиона лева

...
Управата на София планира да похарчи колосалните 500 милиона лева
Коментари Харесай

ЩЕДРО: София харчи 500 милиона за ремонти

Управата на София възнамерява да похарчи колосалните 500 милиона лв. за поправки и строителство. Да, но не – неналичието на държавен бюджет стопират грандиозните проекти на отиващата си Йорданка Фандъкова.

Иде тирада за поправки на централни пътни артерии и градеж на нови здания.

Един от най-сериозните цели в работата ми е строителството на детски градини и учебни заведения. Построихме близо 140 нови детски градини и ясли в София.

В момента се чака 6 здания на детски градини, които са подготвени да бъдат пуснати в употреба, построяваме 21 нови здания на детски градини, като от тях до края на годината се чака да завърши строителството на още 15 здания на детски градини, заяви Фандъкова при откриването на новата постройка за 8 групи в кв. „ Манастирски ливади – изток “ – 131 ДГ „ Флора “.

Строителството на детски градини ще ни помогне да осъществим уговорката си за наложителен банкет на четиригодишните деца. Като министър на образованието предложих тази самодейност и макар че срещна рецензии, времето сподели, че децата би трябвало да имат еднакъв достъп до обучение. Детска градина „ Флора “ в кв. „ Манастирски ливади – изток “ работи с деца в 7 групи и се чака при идното класиране да се запълни и 8-ата яслена група, изясни Фандъкова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР