Управата на ПФК Берое благодари на всички свои привърженици, които

...
Управата на ПФК Берое благодари на всички свои привърженици, които
Коментари Харесай

От Берое призоваха за мощна подкрепа от феновете срещу Ботев Пловдив

Управата на ПФК Берое благодари на всички свои последователи, които оказаха финансова поддръжка през последния месец посредством закупуването на виртуални билети, както и посредством дарителската сметка на Сдружение с нестопанска цел "Сдружение за поддръжка на футбола - Берое ".

"Вашата помощ е извънредно скъпа за нас в този сложен за клуба миг. Искрено имаме вяра, че ще продължим дружно към нови триумфи за славния ни клуб!, написаха от управлението на клуба в формалния уебсайт на "зелено-белите ".

"Сега, повече от всеки път, Берое има потребност от своите почитатели. Призоваваме всички за безрезервна поддръжка най-много от трибуните. Не единствено за идната среща с Ботев (Пловдив), а за всички дуели на отбора! Всеки човек, всеки глас е необходим на тима в идващите борби! Можете да подпомогнете клуба посредством закупуване на билет/и за мачовете, без значение дали имате абонаментна карта или нямате опция да бъдете на стадиона. Всяка финансова помощ също е от значително значение! Напомняме, че дарителската сметка е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК. със събраните средства ще бъде подкрепят представителния тим и школата на клуба ", прибавиха от Берое.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР