Управата на Националния аквариум в Нова Зеландия е решила да

...
Управата на Националния аквариум в Нова Зеландия е решила да
Коментари Харесай

Засрамват със стена на позора нахален пингвин, крадял риба от събратята си

Управата на Националния аквариум в Нова Зеландия е решила да превъзпита непослушните пингвини, като всеки месец излага най-провинилия се от тях на " стената на позора ", оповестява в. " Метро ". В аквариума, който е ситуиран в град Нейпиър на Северния остров, са настанени дребни пингвини с пострадвания и недъзи, като ампутации и слепота.

Изоставен пингвин се влюби в аниме героиня (СНИМКИ)

За месец юни за най-непослушно бе прието пернатото, наречено Тими. Неговата фотография беше изнесена на " стената на позора " във Facebook. На нея бяха указани и прегрешенията му - той крадял риба от събратята си и ги избутвал най-нахално.

New Zealand aquarium's 'naughty penguin' shamed for stealing fish... - https://t.co/nRN6NCGtFS https://t.co/Ihd3e4Hesq pic.twitter.com/Pjw5QloM2i
— Werner Cappel (@wfishbirdanimal) 5 юли 2017 година

Всеки месец аквариумът афишира и най-послушния си питомец. За месец юни това бе покорната Бети. Тя търпеливо изчаквала рибата си и постоянно плувала под наблюдението на пазачите, откакто била призната недохранена и с дисторция на едната перка. По тематиката Самотен пингвин търси обич в уеб страницата " Много риба " (СНИМКИ) В Нова Зеландия построиха специфичен тунел за пингвини Изневяра докара до кървава свада сред пингвини (ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР