Управата на луксозия магазин Harrods в Лондон разследва дали някой

...
Управата на луксозия магазин Harrods в Лондон разследва дали някой
Коментари Харесай

Скандал в Лондон : Бившият собственик-милиардер на луксозния магазин Harrods обвинен в сексуално насилие на над 100 жени

Управата на луксозия магазин Harrods в Лондон проверява дали някой от сегашния личен състав е бил „ директно или непряко забъркан “ в хипотетичното полово принуждение над дами от някогашния собственик Мохамед Ал Файед, оповестява в.. Той умря през 2023 година на 94-годиша възраст, а неговият наследник Доди Ал Файед почина в злополуката с принцеса Даяна.

Появили са се над 100 дами, които настояват, че са били изнасилени или нападнати от египетския магнат. От управата на първокласният магазин обявиха, че са почнали инспекция и са в директен контакт със Скотланд Ярд. Жертвите приканват и различен основен личен състав и сътрудници на Файед, да разкрият какво знаят за хипотетичното принуждение, за което се твърди, че е траяло няколко десетилетия.

Управляващият шеф Майкъл Уорд споделя, че някогашният притежател на Harrods е „ управлявал с токсична просвета “, описвайки го като „ неприличен интервал “. Директорът се извини и сподели, че „ ние провалихме нашите сътрудници “, след обвиняванията в полово непозволено държание на някогашния притежател на универсалния магазин.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР