Управата на американския град Хюстън е разпоредила най-малко временно спиране

...
Управата на американския град Хюстън е разпоредила най-малко временно спиране
Коментари Харесай

В Хюстън възпрепятстват плановете за отваряне на първия бордей с роботи

Управата на американския град Хюстън е разпоредила минимум краткотрайно прекъсване на проекта канадска компания да отвори обществен дом от роботи в града, оповестяват американските медии.

Уточнява се, че строителни инспектори са разпоредили прекъсването, откакто са открили, че компанията Kinky S Dolls не има нужните разрешителни за разрушение и строителство на някогашен фризьорски салон в региона Galleria на града.

Kinky S Dolls оповестиха през предишния месец във " Facebook ", че възнамерява да отвори " коптор с любовни кукли " в Хюстън. Това ще бъде първия сходен обществен дом на компанията в Съединени американски щати и вторият въобще след този в канадския град Торонто.

В обществената мрежа Kinky S Dolls обявиха, че наподобяващите хора кукли са разполагаем за продажба или чартърен и могат да приказват.

" Концепцията на бизнеса за възрасти на Kinky S Dolls е сходен на шоурум, където кукли, наподобяващи хора, са показани еротично и могат да се наемат, с цел да бъдат употребявани в частни стаи на мястото в границите на половин или един час. Куклите са направени от синтетични кожни материали с ясно изразени скелети ", написа локален вестник.

Компанията е получила противоположна връзка от публични групи и локални публични лица. Кметът на Хюстън Силвестър Търнър съобщи, че въпреки че не се пробва да бъде " морална полиция ", Kinky S Dolls не е това, което желае в града.

От неправителствената организация Elijah Rising, която се стреми да постави завършек на секс трафика в Хюстън, провежда онлайн петиция, която приканва за компанията да не бъде допускана в града. До момента петицията е подписана от над 12 хиляди души.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР