Uppercut Games обявиха, че след появата си за конзоли и

...
Uppercut Games обявиха, че след появата си за конзоли и
Коментари Харесай

City of Brass излиза и за Nintendo Switch

Uppercut Games оповестиха, че след появяването си за конзоли и Windows, тяхната приключенска игра City of Brass ще излезе и за Nintendo Switch.

Играта от основателите на Submerged се одобри доста добре след излизането си през май предходната година. В City of Brass, вие влизате в ролята на апаш, който би трябвало да се оправи с друг по тип трудности, да граби и краде в опит да се добере до богатство, намиращо се в сърцето на необитаем град. Освен притиснати от времето, вие сте изправен пред опасността от непрекъсната гибел, което прави играта още по-предизвикателна.

Версията на Switch за City of Brass ще включва трима напълно нови героя и всичко, издадено след дебюта на заглавието – оръжия, реликви, миси и други

„ Превърнете се в дръзновен апаш в City of Brass, екшън премеждие от първо лице, основано от опитни разработчици, работили по Bioshock сериите. Въоръжен със скимитар и еластичен бич, вие ще може да съсичате и пляскате, подмамвате и подлъгвате враговете си в опит да достигнете сърцето на този, излязъл като че ли от „ Арабски нощи “ метрополис – или да срещнете сигурна гибел, откакто времето ви изтече “, гласи формалния анонс на играта.

Датата на излизане на Nintendo Switch версията на City of Brass е осми февруари.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР