Упорити и методични са всички представители на зодия Вол, не

...
Упорити и методични са всички представители на зодия Вол, не
Коментари Харесай

Каква е жената от зодия Вол?

Упорити и методични са всички представители на зодия Вол, освен мъжете, само че и дамите. Какво е удачно да се прави, в случай че дамата в дома е от тази зодия?

Най-напред би трябвало да е ясно, че зад външността на домакинята, без значение дали е впечатляваща, или напълно безлична, се крие властна и автентично мислеща персона. Тя е същински страж на традициите, държи на положителното образование и с желязна дисциплинираност постанова своето мнение над близките.

Може да очаквате, че дамата от зодия Вол ще вкара ред и всеки би трябвало да го съблюдава, тъй като другояче ще си има неприятности.

Според дамата Вол нещата би трябвало да вършат вярно, а вярно е по този начин, както тя го схваща и го прави.

Тя не е безмилостен деспот в дома, доста рядко дава воля на гнева си, само че той е напряко като огън и се помни дълго от близките.

Жената от този знак обича откровено околните си и е загрижена за тяхното здраве и благоденствие. Тя работи доста и настойчиво, с цел да бъде нейното семейство добре.

Освен това женската част от зодия Вол е страхотна стопанка. Тя е спестовна и върти виртуозно семейството. Като майка е доста обичаща и жертвоготовна, като брачна половинка е доста предана и вярна на мъжа до нея.

Като родител тези дами са съвършени - възпитават децата си с схващане и обич, без да им икономисват истините за живота. Добра и любвеобилна майка ще има всеки, който е роден от жена, подвластна на зодия Вол.

Като другар и непосредствен човек дамите с толкоз поредно и твърдо построен темперамент са страховит другар и съдружник, който постоянно остава на страната на този, който е избрала и пази ползите му. На такава дама умерено може да се доверят всички секрети, тя ще ги пази като свои.

 Кийтайски хороскоп: жена Вол

Според китайския хороскоп дамата от зодия Вол сигурно ще изненада доста хора, които я следят в профил. Тя наподобява тиха, безмълвна, методична, само че знае какво желае от живота и никой не може да я отклони от определения път, поради което печели откровеното почитание на близките.

В западната астрология на зодия Вол дава отговор зодиакалният знак на Козирога - извънредно деятелен и разумен знак, който възнамерява деликатно своите ходове.

Невероятната Маргарет Тачър и ослепителната Мерилин Монро са измежду невероятните дами, родени под този зодиакален знак.

Разберете още за зодиите от китайския хороскоп и годината на Металния вол!

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР