Упорита мълва в светските среди носи, че Мария Бакалова е

...
Упорита мълва в светските среди носи, че Мария Бакалова е
Коментари Харесай

Мария Бакалова напусна Валери

Упорита мълва в светските среди носи, че Мария Бакалова е зарязала обичания си Валери Григоров. Единствената българка, номинирана за „ Оскар “, е напуснала гаджето си при започване на тази година. До раздялата се стигнало, откакто двойката решили, че връзките им не могат да продължат.

 

Бакалова е отпътувала за Канада, където има снимачни задължения. Припомняме, че откакто се загаджи с Валери, тя пътуваше на всички места с него. След раздялата им, за пръв път напуща България съпроводена от майка си, а не от него. Двете дами наподобяват удовлетворени на фотосите от Канада.

 

Мария Бакалова издава, че възнамерява да изкара актуалната година главно в Торонто, а сред работните й отговорности с майка й са намерили време да отскочат и до Ниагарския водопад. Хора от близкото обграждане на актрисата обаче издават, че тя надалеч не е толкова щастлива, колкото се пробва да се изкара най-малко на фотосите, а в противен случай – усеща се нещастна и с разрушено сърце.

 

Според мълвата, Мария е напуснала каскадьора поради неприятните й връзки с майка му – Мария Гроздева и неналичието на поддръжка от негова страна. Всеки път в София двойката отсядали в дома на Гроздева, с цел да не харчат непотребни пари за хотели и квартири, само че олимпийската шампионка не била във екстаз от съжителството им. Според олимпийската шампионка, Бакалова била недостойна за сина й, защото не е израснала на жълтите столични павета, а в работническия бургаски квартал „ Меден рудник “. Оттам нататък всички достижения на актрисата в Холивуд, изглеждали несъществени за Гроздева. Валери пък вместо да се застъпи за обичаната си, постоянно заставал на страната на майка си, защото бил привикнал да е послушното й синче.

 

В последна сметка Бакалова употребила работните си задължения в Канада, с цел да напусне маминото синче. Тя към този момент няколко пъти си е събирала багажа от вкъщи на обичания си, само че няколко дни по-късно се прибирала още веднъж при него. Но този път е друго, защото е в Канада и се чака дистанцията да способства за отслабването на прочувствената й връзка с каскадьора.

 

Тя обаче е нещастна, защото в действителност обича Валери. Той също бил влюбен и мъчно издържал раздялата. Няколко дни след заминаването й, изоставеният юноша разгласява в обществените мрежи серия от фотоси от пътуванията си с нея, а коментарът под тях гласеше: „ Две сърца, една обич “. Бакалова пък на собствен ред отговори: „ Любов моя! “.

 

Макар за момента двамата да не престават да си пишат, актрисата е безапелационна, че няма да продължи връзките си с него. Междувременно слуховете носят, че Валери ще взе участие в новия сезон на „ Денсинг Старс “, тъй че не е изключено да се залюби с някоя хубавица там...

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР