Уплаших се още в първия момент, когато видях автобусът да

...
Уплаших се още в първия момент, когато видях автобусът да
Коментари Харесай

Оцелели пътници от автобуса-ковчег разказаха за ужаса на магистрала "Тракия"

Уплаших се още в първия миг, когато видях рейсът да потегля надясно. Аз бях зад водача, виждах всичко и общо взето знаех, че нещата отиват натам. Може би това ме избави, тъй като се хванах за нещо към мен и оттова нататък помня, че стоях в безтегловност. По едно време видях по какъв начин кракът ми се обръща и по-късно лежах на тревата. Това сподели пред Нова телевизия Стоян Атипов, един от оживелите след злополуката с рейс на Автомагистрала "Тракия " в петък.

Видях момента, когато рейсът се изкриви на една страна, заклати се и се наклони. Аз си мислех, че ще се преобърнем, само че той стартира да се сурка в канавката и тогава стана кошмарът – тъкмо този миг помня най-ярко! И чакаш! Докато се плъзга, ти чакаш! Чуваше се звук на стъкла, ламарини, крясъци, споделя различен оживял - Стефан Радушев.

Той твърди, че никой не е посъветвал пасажерите да сложат колани. Въпреки това Стефан търсил колан, само че не видял подобен.

Според мен, в случай че повече си оказваме помощ един на различен, нещата ще наподобяват по напълно друг метод, споделя още мъжът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР