Уплашена и стресирана от наводненията в родния й Етрополе е

...
Уплашена и стресирана от наводненията в родния й Етрополе е
Коментари Харесай

Софка в ужас от наводненията, Богдан Томов трепери да не му падне терасата

Уплашена и уплашена от наводненията в родния й Етрополе е Софи Маринова. Сериозното количество дъжд в последните дни в региона унищожи мост, наводни къщи и дворове. Валежите в цялата страна не стопират. Обявени бяха червени кодове за редица градове.

" Страшно беше! Водата бе на всички места по улиците. Такова наводняване в никакъв случай не съм виждала. Всички сме уплашени и уплашени ", сподели пред " България Днес " Маринова.

Къщата на ромската перла е една от дребното, която не е потърпевша от изобилните превалявания. Мястото, на което Софи живее в Етрополе, е надалеч от реката, но изпълнителката вижда с очите си ужаса, който спохожда съгражданите й.

" Много пъти съм го казвала - против природата не може да се бори никой. Колкото и да желаят да предпазят хората, това няма по какъв начин да се случи. Просто човечеството е безсилно против стихиите ", добави още Маринова.

Страх изпитва и музикантът Богдан Томов. Легендарният реализатор се тормози дъждът да не бутне терасата му.

" Ако балконът се изпълни с вода, може да стане неточност. Строителите са създали чучурите по-малки, с цел да пестят материал и те не могат да поемат такива количества. Иначе прозорливо пребивавам на 4 етаж и не ме е боязън ", сподели водещият на " Музика безспир ".
 Богдан Томов Богдан Томов

Обичаният музикант е безапелационен, че в случай че дъждовете не спрат, бедстващите региони ще се усилят.

" Въобще не сме готови за такива неща. Не дай си Боже да се случи по-тежко злополучие. То ще бъде съдбовно и извънредно. Някога, по време на социализма, отново не сме били готови. Но към този момент живеем в 2023 година и нещата могат да се плануват с по-голяма акуратност. Би трябвало заплахата от такива бедствия да се планува много по-отрано. Не ми харесва мисленето от през днешния ден за на следващия ден. Обичам да се работи в вероятност, нещата да се обмислят от всички страни ", добави още легендата.

Александър Балкански пък е на мнение, че управниците са отговорни за бедствията. Колкото и да не можем да се борим със стихиите, най-малко би трябвало да имаме някаква подготовка за тях, безапелационен е цирковият актьор.
 Александър Балкански Александър Балкански


" Това по социалистическо време нямаше в никакъв случай да се случи. Въобще не сме готови за такова злополучие. Просто тъй като в тази ситуация страната умира. Бих споделил, че я няма. Нашите управници единствено ни вършат проблеми, вместо да ги вземат решение.

Баба Ванга в миналото е споделила, че България няма да загине и няма да й се случи нищо неприятно. Аз имам вяра в това. А и друго - през вчерашния ден виждам по новините, че някаква дребна река преляла. Не помня в кое село. Питам се, тези хора, които живеят там, за какво не се съберат. Да излезе цялото село и да си оказват помощ сами един на различен, откакто страната не оказва помощ. Мързелив народ сме и това е ", сподели пред вестника Балкански.

Башар Рахал също е угрижен от още по-сериозно злополучие. Актьорът счита, че всеки един българин би трябвало да има нерешителност да не се случи нещо по-лошо в резултат на летните потопи.
 Башар Рахал Башар Рахал
" В такива моменти виждаме човек какъв брой е дребен и какъв брой е безпомощен пред стихията. Особено тук, в България, където постоянно сме неподготвени и сюрпризирани ", споделя Башо.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР