Упи Голдбърг направи странно признание. Тя разкри какво не иска

...
Упи Голдбърг направи странно признание. Тя разкри какво не иска
Коментари Харесай

Упи Голдбърг разкри какво не иска да се случва с нея след смъртта ѝ

Упи Голдбърг направи необичайно самопризнание. Тя разкри какво не желае да се случва с нея, откакто си отиде от този свят. При това толкоз изрично, че даже го е написала в наследството си.
 Кики Палмър, Baby, this is Keke Palmer и съветът за секса, които ѝ е дала Упи Голдбърг
Съветите за секса на Упи Голдбърг

Как Кики Палмър преоткрива удоволствието

В епизод на предаването The View, в което 67-годишната актриса е ко водещ, тя призна, че няма предпочитание след гибелта ѝ някой да се пробва да прави цифрова холограма с нейния облик.

" Ще бъда просто прахуляк във вятъра ", изрази мнението си Голдбърг за гибелта, като разкри, че избира да бъде кремирана. " Ще обикалям света, ще бъда на всички места. Може даже да бъда в задния ви двор - кой знае ", сподели тя с възприятие за комизъм, добавяйки и, че не желае хората да се усещат длъжни да вървят по гробищата.

След което напълно съществено добави: " И съм сигурна, че не желая да бъда холограма. Това е точка в наследството ми от 15 години. Ако някой желае да ме запомни, да ме запомни такава, каквато съм в този момент. "

Явно има поради броя на холограмите на известни персони, които бяха основани за разнообразни представления и събития през последните години. В началото на 2020 година бе " възкресена " певицата Уитни Хюстън благодарение на архивни изображения и записи, с които тя се " върна " на сцената за серия от концерти - въпреки да умря през февруари 2012 година

Холограмен запис на починалия рапър Тупак Шакур се появи и на музикалния фестивала Coachella през 2012 година, наред с редица други звезди и реализатори.
 Упи Голдбърг и до какви последици докара изявлението на актрисата за холокоста
Големите проблеми на Упи Голдбърг

Всички към този момент би трябвало да си мерим приказките

Голдбърг и преди е говорила в предаването си за детайлностите в своето наследство. През декември разкри, че в него е забранила и основаването на биографични филми за живота и кариерата ѝ без експлицитното позволение на фамилията ѝ.

Повод за изявлението ѝ бе появилия се през предходната година биографичен филм за Мерилин Монро Blonde.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР