Упи Голдбърг е от хората, които изразяват мнението си гласно,

...
Упи Голдбърг е от хората, които изразяват мнението си гласно,
Коментари Харесай

Големите проблеми на Упи Голдбърг

Упи Голдбърг е от хората, които показват мнението си гласно, без да се тормозят изключително. Така да вземем за пример преди няколко години атакува Бела Торн поради голите ѝ фотоси.

Сега обаче 66-годишната актриса се забърка в много сериозен скандал. В предаването The View на ABC, Голдбърг изрази мнение, че холокоста не е бил учреден на расата. Този коментар много бързо се обърна против нея и доста хора недоволстваха в обществените мрежи.

Упи Голдбърг побърза да се извини и съобщи, че си дава сметка, че дейностите на Хитлер и нацистите по отношение на евреите са били учредени точно на убеждението им, че те са по-нисша раса. Пиърс Морган също се възмути от думите на актрисата.
 Снимка 562096
Източник: GettyImages

Според Metro.co.uk., журналистът е написал в Twitter, че се чуди дали в този момент ще има някоя друга рок звезда, който да направи протест поради изявлението на Упи Голдбърг. Дори се заяжда, пишейки иронично, че е сигурен, че тя няма да загуби работата си в предаването.

И почти е познал. От The hollywood Reporter разбираме, че от ABC, малкия екран, която излъчва The View, са взели решение да отстранят Упи Голдбърг от предаването за период от две седмици.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР