Упи Голдбърг е американска актриса, комик, продуцент, сценарист, певица и

...
Упи Голдбърг е американска актриса, комик, продуцент, сценарист, певица и
Коментари Харесай

Самочувствието идва от научаването на нови неща, а не от купуването на дрънкулки - УПИ ГОЛДБЪРГ

Упи Голдбърг е американска актриса, комедиант, продуцент, сценарист, певица и текстописец, политически деятел, създател и токшоу хазаин. 

Освен всичко това е един от дребното актьори печелили всичките четири най-престижни награди „ Оскар “ (за кино), „ Еми “ (за телевизия), „ Грами “ (за музика) и „ Тони “ (за театър), да не приказваме, че е печелила „ Сатурн “, „ БАФТА “ и „ Златен глобус “.

От 2001 година има звезда на Холивудската алея на славата.

Жените са толкоз привлекателни, колкото желаят да бъдат. Погледнете да вземем за пример моето лице. Не е лице, на което биха кръстили доста кораби, само че сигурно е лице, което е предизвиквало доста усмивки.

Майка ме научи, че в случай че желая да реализира нещо в живота, ще би трябвало да разгадавам на интелигентността си, тъй като лицето няма да ми е от особена изгода.

Аз не наподобявам като Холи Бери. Но възможностите сочат, че тя може скоро да стартира да наподобява като мен.

Една актриса може да изиграе единствено жена. Е, аз съм артист и мога да изиграя всичко.

Аз съм артист. Изкуството няма цвят и пол.

По някаква причина, всички артисти имат проблем със самочувствието.

Всички сме тук с причина. Аз имам вяра, че част от тази причина е да подадем фенерчета на хората, с цел да излязат от тъмнината.

Човеците не попадат в листата с моногамните биологични типове. Според мен това е доста сладкодумен факт. Може би, в случай че знаехме, че когато се обвързваме с някого или встъпваме в брак, не е нужно то да е за цялостен живот, бихме се справяли по-добре.

В наши дни живеем доста по-дълго и затова имаме доста повече време да оплескаме нещата, както и вършим.

Повечето от нас – без значение момчета или девойки – още от ранна възраст са си построили сантиментална визия за обич като в приказките, за птички, които пърхат над главите ни и се хранят от шепите ни, а ние вървим към залеза, хванати за ръце и чакаме, че всичко ще е прелестно, фантастично и връзките ни ще са съвършени. Само че нормално не се получава по този начин.

Не очаквайте, че в живота ви ще се появи някой и ще ви добави, ще ви доизгради. Трябва да сте си построена персона, преди да се впуснете в дивотиите на човешките взаимоотношения.

Вие би трябвало да сте построена персона, преди да решите да се обвързвате с различен човек. Много необичайно ми звучи концепцията да се мотаете в близост като половин човек. Ако сте построена персона, ще имате търпението да чакате точния човек, вместо да живеете с някой несъответствуващ за вас. Ще имате ли задоволително самонадеяност да го чакате?

Жените си показват, че сантименталните връзки и бракът са всичко в живота и че това са нещата, за които си коства да се бориш. И аз не върша изключение. Стремях се към заветното пръстенче. Получих го цели три пъти! И ми приседна. Мислех си, че с цел да съм „ естествена “, би трябвало да съм омъжена. Е, омъжих се, въпреки да знаех, че не би трябвало. Като не се получи, пробвах още веднъж. И още веднъж.

Мъже, престанете да търсите майка си. Научете се да се справяте сами. Идете, поработете, а като се приберете у дома, помогнете на брачната половинка си /или брачна половинка си/ за децата и домакинската работа. Вслушвайте се в това, което ви споделя, и оценявайте всичко, което прави за вас. Не бързайте да грабнете незабавно отдалеченото на тв приемника и да я игнорирате.

Медиите и рекламата манипулират хората. В прочут смисъл самочувствието е медийно създание. Вярно, хората си имат самочувствие, само че тогава им споделят: „ Вашето самочувствие не е задоволително “. И се постанова да се сдобием с всякакви облекла, играчки, другари и държание.

Здравословното самочувствие идва от научаването на нови неща и от развиването ви. А не от пазаруването на всякакви джунджурии.

Това, което непрекъснато слушам и не мога да проумея е: „ Не мога да имам всичко “. Разбира се, че можете. Да не би да сте го чули в някой филм? Можете да имате и кариера, и дете, и пристрастености. Вярно, ще сте изтощени малко повече, ще се чудите къде да сте по-напред, от време на време ще ви е нужна помощ, тъй като в действителност работата е за цяло село. Никой от нас не е машина. Ще имате сходни проблеми, само че това си е част от играта. Ако вършиме това, в което вярвате, което ви носи благополучие и задоволство, без значение от умората, ще продължавате, тъй като това е животът, който желаете. Никой не споделя, че ще е елементарно, само че пълноценният живот не се реализира току-тъй.

Създайте личната си мощ. Спечелете личните си пари. В тези другите връзки, в които единствено доите някого, може да получавате всевъзможни дарове и облаги, само че те не са ваши. Ваши са единствено, в случай че си ги купите персонално. Трябва да можете да вършите неща сама без значение дали става дума за огромни или за дребни неща. Трябва да можете да си осигурите благополучие сама.

Сексуалните копнежи се трансформират в затвор. Изказвам мнение от позиция на персоналния си опит в връзките. Сърбала съм я тая каша.

Този парадокс, че мъжете и дамите не могат да бъдат другари, ме хвърля в ужас. Мъжете и дамите има доста да учат един от други и другарството дава чудесна опция.

Децата се учат от вашия модел на държание. Вие им показвате по какъв начин да отвръщат на хората и по какъв начин да беседват с и за тях. Учат се от вас. Ако не желаете да отгледате гъз, не се дръжте като подобен.

Имате единствено един живот. Затова бих ви посъветвала да го изживеете пълноценно, да го наситите с прекарвания и усеща и досетливост и обич колкото ви е допустимо. Продължавайте да се развивате и не го правете „ апропо “. Правете го целеустремено, за себе си. Заради себе си.

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР