Уотфорд записа първа победа от октомври, след като надделя с

...
Уотфорд записа първа победа от октомври, след като надделя с
Коментари Харесай

Уотфорд прекъсна неприятна серия

Уотфорд записа първа победа от октомври, откакто надви с 3:2 в семейството си на Кардиф. “Стършелите” имаха четири загуби и една тъждество в последните си пет турнирни срещи, само че през днешния ден не оставиха подозрения в превъзходството си. Въпреки това в последните минути те можеха да изтърван успеха.

С три хубави попадения на Деулофеу, Холебас и Куинас Уотфорд поведе с 3:0, а вратарят на гостите Етеридж направи няколко спасявания, като избави отбора си от нови попадения. Деулофеу откри резултата в 16-ата минута след самостоятелен пробив. Малко след почивката Холебас насочи хубав удар, след който резултатът стана 2:0, а Кина усили задатъка на домакините с първия си гол във Висшата лига.

FULL-TIME Watford 3-2 Cardiff

The hosts were cruising after three great goals before the visitors made them sweat, pulling two back late on#WATCAR pic.twitter.com/3WvWHNZM8w
— Premier League (@premierleague) December 15, 2018
Изглеждаше, че мачът е решен, само че в границите на две минути Кардиф се върна в дуела с попадения на Хойлет и Рийд. Въпреки това развиване Уотфорд съумя да удържи и да стигне до трите точки.

УОТФОРД - КАРДИФ 3:2
1:0 - Деулофеу (16)
2:0 - Холебас (52)
3:0 - Куинас (68)
3:1 - Хойлет (80)
3:2 - Рийд (82)

СТАТИСТИКА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ

ПРОГРАМАТА НА УОТФОРД
ПРОГРАМАТА НА КАРДИФ Премиър лийг 17 кръг, събота 15 декември  Уотфорд 3:2краен резулат  Кардиф Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР