Уотфорд уволни мениджъра си Клаудио Раниери след малко повече от

...
Уотфорд уволни мениджъра си Клаудио Раниери след малко повече от
Коментари Харесай

Официално: Уотфорд уволни Клаудио Раниери

Уотфорд уволни мениджъра си Клаудио Раниери по-късно повече от 3 месеца и половина, а повода естествено са серията неприятни резултати във Висшата лига в последно време.

В петък Стършелите паднаха с 0:3 от Норич вкъщи и се оказаха на предпоследното място в класирането, което означаваше и завършек на престоя на италианеца отпред на клуба.

Отборът е в серия от 8 следващи мача без триумф в шампионата, от които бяха изгубени 7, като последният успех бе впечатляващото 4:1 против Манчестър Юнайтед, само че от този момент изминаха два месеца. Другият триумф бе 5:2 против Евертън.

От 13 мача от Висшата лига отборът завоюва единствено 7 точки под управлението на някогашния необут на Лестър, като множеството провали в последните седмици струваше поста на наставника.

Така Уотфорд ще има трети управител, откакто стартира акцията под управлението на Сиско Муньос, който също донесе 7 точки, само че от единствено 7 мача, тъй че действително се оправи много по-добре от Раниери.

За последните 28 месеца отпред на клуба са били шестима мениджъри, само че никой от тях не съумя да донесе предстоящите резултати, макар че тимът въпреки всичко се завърна в елита.
 Клаудио Раниери: Жалко! Играчите направиха всичко, с цел да завоюват
Клаудио Раниери: Жалко! Играчите направиха всичко, с цел да завоюват

Ето какво заяви
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР