Уотфорд официално уволни своя мениджър Клаудио Раниери след само 3

...
Уотфорд официално уволни своя мениджър Клаудио Раниери след само 3
Коментари Харесай

Официално: Уволниха мениджър от Висшата лига, печелил титлата

Уотфорд публично уволни своя управител Клаудио Раниери след единствено 3 месеца отпред на клуба. Треньорът, който изведе Лестър до купата във преди години, не съумя да се оправи със задачата в отбора на " стършелите ", оставяйки отбора на 19-о място.
В последното си изявление преди да бъде уволнен Раниери изрази вяра, че ще остане отпред на тима, тъй като желае да продължи да се бори и в никакъв случай не се отхвърля. Въпреки това управлението на Уотфорд е решило, че е видяло задоволително от треньора и ще откри друга алтернатива.
Под управлението на Раниери Уотфорд загуби седем от последните си осем срещи в шампионата. Уотфорд нито успяваше да завоюва мачовете си, нито да опази мрежата си " суха ", а също така и дисциплината в тима бе нарушена.
От 2019-а насам Уотфорд е сменил пет мениджъри. От клуба към момента не са оповестили кой ще наследи Раниери на поста, само че съгласно анализаторите на Острова новият ментор надали ще е огромно име от калибъра на Раниери, който може да се похвали с купа от Висшата лига - трофей, след който кариерата на италианеца върви надолу.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР