Уотфорд и Тотнъм завършиха наравно 0:0 в първия двубой от

...
Уотфорд и Тотнъм завършиха наравно 0:0 в първия двубой от
Коментари Харесай

Стършелите ужилиха Тотнъм отмъквайки точка и оставиха Моуриньо отново без успех

Уотфорд и Тотнъм приключиха наедно 0:0 в първия дуел от 23-ия кръг на британската Висша лига. Срещата на „ Викъридж Роуд " можеше да се наклони и в двете направления, само че въпреки всичко равенството е закономерно, откакто никой от отборите не съумя да материализира превъзходството в моменти, когато доминираше.
„ Стършелите " въпреки всичко могат да съжаляват повече за изпуснати три точки. Капитанът Трой Дийни пропусна дузпа през второто полувреме, отсъдена за игра с ръка на Вертонген.
Нападателят би мощно, само че в обсега на Гацанига и вратарят съумя да избави. „ Шпорите " дадоха отговор надълбоко в добавеното време, когато след безредие в наказателното поле резервата Пусето мазета топката милиметри преди тя да премине голлинията с целия си размер.
По този метод отборът на Жозе Моуриньо записа 4-ти следващ мач без триумф в шампионата
Така двата тима си поделят по точка. Уотфорд продължава позитивната си серия и към този момент шест мача няма проваляне след четири победи и две равенства.
Отборът на Найджъл Пиърсън е на 16-то място с 23 точки. Тотнъм пък няма триумф в лигата към този момент четвърти следващ мач след две равенства и две провали. Тимът на Жозе Моуриньо е седмо място с 31 точки.
Подробности за развиването на дуела прочетете в SportLive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР