Уотфорд и Кристъл Палас не излъчиха победител в мача помежду

...
Уотфорд и Кристъл Палас не излъчиха победител в мача помежду
Коментари Харесай

Лондонските орли клъвнаха точица по пътя към спасението

Уотфорд и Кристъл Палас не излъчиха победител в мача между тях от 35-ия кръг на Висшата лига. Тази развръзка оказа помощ и на двата отбора по пътя им за реализиране на задачата - оставане в елита на Англия.

Тази точица може да се окаже доста по-важна за "орлите " от Лондон, тъй като те са по-близо до зоната на изпадащите. Но в последна сметка и двата отбора могат да дишат малко по-леко след развръзката.

"Стършелите " започнаха много по-активно мача и в самото начало можеха да открият резултата. Първо в 3-та минута Крейг Каткарт стреля от рискова непосредственост към вратата, само че топката мина на сантиметри от дясната греда.

Само две минути по-късно домакините отново бяха покрай повеждането, само че ударът на Стефано Окака-Чука срещна напречната греда след ужасно осъществяване с глава и статуквото се резервира.

Трой Дийни и Уил Хюз изпуснаха още страхотни шансове за Уотфорд до почивката, а Лука Миливойевич пропиля един от редките шансове за гостите от Лондон преди почивката. В последна сметка голове в първото полувреме не паднаха.

Най-чистото състояние за "орлите " до този миг пропусна Лука Миливойевич в 62-та минута. Тогава неговият великолепно изпълнен директен свободен удар беше избит от вратаря Орестис Карнезис.

В 69-та минута пристигна и най-големият пропуск на Палас в мача. Тогава Джеймс Томкинс се извиси над отбраната и стреля мощно с глава, само че топката срещна дясната греда и попадение отново по този начин и не падна.

Последната опция за гол в този мач се откри пред Ричарлисон от състава на "стършелите " в 73-та минута, само че ударът му мина на сантиметри настрана от вратата и в последна сметка този мач завърши при нулево тъждество.

След тази развръзка гостите от Лондон събраха 35 точки и са към този момент на шест над рисковата зона, като спасението наподобява близо. Уотфорд пък към този момент наподобява се избави, откакто е с 38 точки, на девет над последния под чертата Саутхемптън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР