Уотфорд е много опасен отбор на контраатаки и изживява истинско

...
Уотфорд е много опасен отбор на контраатаки и изживява истинско
Коментари Харесай

Брендън Роджърс притеснен преди сблъсъка с Уотфорд

Уотфорд е доста рисков тим на контраатаки и изживява същинско възобновление при Найджъл Пиърсън. Това съобщи мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс преди мача сред двата тима през уикенда, който ще бъде първи за тях след тримесечна пауза.

"Найджъл промени Уотфорд. Той ги провежда и стартира да извлича оптимални резултати. Знаем, че ни следва сложен мач, само че това е нашият път. Те играят чудесно на контраофанзива и имат задоволително опитни футболисти. На нашия стадион ги победихме с 2:0, само че това бе доста сложен мач за нас ", сподели Роджърс.

Уотфорд имаше единствено една победа преди назначението на Пиърсън през декември, само че реализира серия от мощни резултати, в това число и победен триумф с 3:0 над водача в класирането Ливърпул и съумя да се изкачи отвън зоната на изпадащите.

Северноирландският управител на Лестър добави, че е сигурен, че в най-скоро нападателят Джейми Варди ще осъществя стотния си гол във Висшата лига, като това може да се случи още в събота, когато ще излезе с екипа на Лестър за своя мач номер 300 в синия екип. "Той е в отлична форма, доста е бърз и има голямо предпочитание за игра, тъй че нямам подозрение, че напълно скоро ще вкара този гол. "

Мениджърът на Лестър сподели още, че ще поддържа на 100 % всеки състезател, който откаже да играе поради боязън от ковид. "Играчите се усещат сигурни от изискванията, които им дава клубът и за момента няма индикации, че някой ще се откаже, само че в случай че в даден миг почувстват боязън, те постоянно могат да разчитат на мен ", съобщи Роджърс. Преди мача с Уотфорд Лестър се намира на трето място в класирането с 53 точки, на седем зад втория Манчестър Сити и на пет пред четвъртия Челси.
Премиър лийг 30 кръг, събота 20 юни  Уотфорд 14:30предстои  Лестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР