УОШБЪРН, Северна Дакота (AP) — Възрастният син на американския сенатор

...
УОШБЪРН, Северна Дакота (AP) — Възрастният син на американския сенатор
Коментари Харесай

Синът на сенатора се пледира за невинен по обвиненията за катастрофа, при която загина заместник-шерифът на Северна Дакота

УОШБЪРН, Северна Дакота (AP) — Възрастният наследник на американския сенатор Кевин Крамър се пледира за почтен в сряда за ликвидиране и други обвинявания по отношение на Катастрофа на 6 декември, при която почина заместник-шерифът на Северна Дакота.

43-годишният Иън Крамър се отхвърли от предварителното си чуване и се призна за почтен по обвинявания в ликвидиране, до момента в който бягаше от чиновник на мира, предотвратявайки арест, неразумно застрашаване и бягство от служител на реда, както и три закононарушения за опиати и други закононарушения на ниско равнище на шофиране под суспензия и владеене на марихуана.

Съдебен развой е плануван за юли. Първоначално Креймър беше упрекнат в непредумишлено ликвидиране, което след това беше нараснало до ликвидиране.

Явянето на Иън Крамър в съда продължи единствено няколко минути. Той отговори с да и не на процедурни въпроси от държавния областен арбитър Боби Уайлър. Той поговори за малко с публичния си бранител отвън правосъдната зала след чуването, след което влезе в а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР