Уоруик Дейвис, актьорът, който изигра любимия професор Флитуик във филмовия

...
Уоруик Дейвис, актьорът, който изигра любимия професор Флитуик във филмовия
Коментари Харесай

Актьорът от Хари Потър Уоруик Дейвис скърби за смъртта на съпругата си, която се появи с него в последния филм на франчайза

Уоруик Дейвис, артистът, който изигра обичания професор Флитуик във филмовия франчайз " Хари Потър ", скърби гибелта на брачната половинка му и колежка Саманта Дейвис, която играеше дружно с него в сериала и други Саманта Дейвис, „ обичаният човек “ на брачна половинка си, умря на 53-годишна възраст на 24 март, заяви сътрудникът на CBS News BBC.

В изказване, оповестено от Lucasfilm Ltd., Warwick Davis сподели, че брачната половинка му е негова " най-довереният поддръжник " и че гибелта й " остави голяма дупка в живота ни като семейство ".

„ Липсват ми нейните обятия. Тя беше неповторим темперамент, постоянно виждаше слънчевата страна на живота. Имаше неприятно възприятие за комизъм и постоянно се смееше на неприятните ми смешки “, сподели той. „...Тя беше буйна да оказва помощ на хората, без да ги осъжда. Имаше време за всеки и откровено слушаше. “

Междузвездни войни “, последният от които Уоруик Дейвис също взе участие, сподели, че Саманта е била „ обичан член на общността на Лукасфилм “. 

CBS News не е удостоверила повода за гибелта й. Уор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР