Уорнър Брос“ заявили на Майло Вентимиля, че е твърде стар“,

...
Уорнър Брос“ заявили на Майло Вентимиля, че е твърде стар“,
Коментари Харесай

„Уорнър Брос“: Майло Вентимиля е „твърде стар“ за Батман

„ Уорнър Брос “ декларирали на Майло Вентимиля, че е „ прекомерно остарял “, с цел да се превъплъти в Батман. 42-годишният артист се надяваше да поеме ролята на маскирания отмъстител от Бен Афлек, само че тя беше дадена на Робърт Патисън, който е с девет години по-млад.

Пред медиите Майло съобщи: „ Дали се виждам с покривало и качулка? „ От Уорнър Брос “ не мислят по този начин. Те търсят нов Батман и ми споделиха – Вентимиля, ти си прекомерно остарял “.

Разговорът с филмовото студио отказал звездата от сериала „ Това сме ние “ да отиде на кастинги за други функции на супергерои. По думите му най-хубавият Батман досега е Крисчън Бейл, който е изиграл съвършено ролята на милионера Брус Уейн. Майло отдаде дължимото и на други звезди, изиграли отмъстителя от Готъм – Джордж Клуни, Вал Килмър и Бен Афлек.

Според осведомени „ Уорнър Брос “ е трябвало да избира сред Робърт Патисън и Никълъс Холт за ролята на именития супергерой, само че най-после решили, че звездата от „ Здрач “ ще е най-подходяща за правоприемник на Афлек в лентата, която би трябвало да излезе по кината през 2021 година. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР