Уолтър Хек е новият главен технически директор на българския технологичен

...
Уолтър Хек е новият главен технически директор на българския технологичен
Коментари Харесай

Уолтър Хек е новият главен технически директор на HeleCloud

Уолтър Хек е новият основен механически шеф на българския софтуерен съветник в платформата Amazon Web Services (AWS) HeleCloud. Хек се причислява към мениджърския екип през 2021 година откакто през 2020 година компанията регистрира 70% растеж в приходите и разшири екипа с нови 30 свободни позиции за консултанти и инженери. Новият основен механически шеф ще дава отговор за устойчивото развиване и  разширението на портфолиото от клиенти на основаната в София компания. HeleCloud има офиси в Лондон, Хага и София.
Миналата година HeleCloud разгласи придобиването на компанията за разработка на програмен продукт DataStork. Като основен механически шеф, Уолтър Хек ще дава отговор за консолидираното на тези благоприятни условия в професионалните услуги на HeleCloud.
Уолтър Хек има богат професионален опит в региона на облачните услуги. Преди да заеме позицията на основен механически шеф, Уолтър Хек управлява офиса на компанията в Нидерландия. Преди да стане част от екипа на HeleCloud, Хек е бил изпълнителен шеф на OlinData – компания, която българският AWS съветник също закупи.

„ Радвам се, че поемам ролята на основен механически шеф на HeleCloud точно в това вълнуващо и динамично за бизнеса време. AWS и виртуалният заоблачен пазар се движат скорострелно, като това ни слага пред две съществени провокации: придобиването на гении и потребността от впечатляващи софтуерни иновации“, сподели Уолтър Хек, основен механически шеф на HeleCloud. 
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР